in verband met een ernstige betalingsachterstand geblokkeerd!

       
 

Voorwaarden

1* De overeenkomst tussen de Gelderse voetbalschool en de jeugdspeler treedt in werking als het aanmeldingsformulier op internet of op de academie volledig ingevuld is.

2* Bij een volledige module wordt de contributie in twee termijnen automatisch geïncasseerd van uw opgegeven bank of girorekeningnummer. De 1e betaling bij aanvang van de module, de 2e betaling bij de 5 training. Bij inschrijven voor een module verplicht je deze af te maken. Men kan dus niet tussentijds stopen.

3* De Gelderse voetbalschool is te gast bij sportvereniging DZC’68 in Doetinchem. Dit houdt in dat de jeugdspeler zich correct dient te gedragen, zowel binnen als buiten het veld. Bij het niet naleven van deze regel kan de jeugdspeler geschorst of verwijderd worden van de voetbalschool.

4* De voetbalschool stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal en materiële schade in welke vorm dan ook.

5* Bij schade door onzorgvuldig gedrag geldt geen aansprakelijkheid.

6* De voetbalschool stelt zich niet aansprakelijk voor blessures van de jeugdspeler opgelopen bij de trainingen. De voetbalschool is ook niet aansprakelijk voor (een )reeds ontstane blessure(s) en/of reeds aanwezige fysieke klachten van de jeugdspeler.

7* Teruggave van een deel van het lesgeld is alleen mogelijk bij gebleken overmacht (zoals bij duidelijk aantoonbare blessures of langdurige ziektes van de jeugdspeler).

8* De voetbalschool verplicht zich de jeugdspeler een training aan te bieden onder begeleiding van een bekwame en gediplomeerde trainer. Het kan zijn, dat deze trainer hier nog voor in opleiding is.

9* Gedurende de maanden juli en augustus is de voetbalschool gesloten. Er vinden dan geen trainingen plaats.

10* De voetbalschool sluit voor de jeugdspeler een collectieve ongevallenverzekering en aansprakelijkheidsverzekering af.

11* Bij ziekte of andere afwezigheid graag afmelden bij de voetbalschool.

12* Indien door weersomstandigheden de training wordt afgelast, dan staat dit vanaf 14.00 uur, op de vrijdag van de trainingsavond, op de site. Deze training wordt altijd ingehaald!! De module schuift dan gewoon door.

13* Spelers zijn verplicht iets van de folder van de voetbal academie aan te schaffen. Je bent namelijk niet meer verplicht de kledingset van shirt en jack aan te schaffen. Ieder nieuw kind mag zelf bepalen wat hij/zij van de folder wil aanschaffen, als het maar het rood/zwart van de voetbalacademie is. Dit kan dus bijv. een trainingspak of een sweater zijn. Je bent wel verplicht om dit kledingstuk in het zicht te dragen. Dit vanwege de uniformiteit, die we uit willen stralen.

14* De voetbalschool is club onafhankelijk.

 
 

Moves skills ntk
Diabetesfonds
rsvj
nvo
Teamsport